Снимка PexelsНови ограничителни мерки въведоха в Мадрид. Правителството заяви, че ще

...
Снимка PexelsНови ограничителни мерки въведоха в Мадрид. Правителството заяви, че ще
Коментари Харесай

В Мадрид вече нямат право да се събират до късно по домовете

Снимка Pexels

Нови ограничаващи ограничения вкараха в Мадрид. Правителството заяви, че ще забрани на семействата да се събират на закрито от среднощ до 6 сутринта, като част от новите ограничавания за битка с повишаването на коронавирусните инфекции, предава  AFP, представена от

Мерките ще лимитират потенциала в заведенията за хранене и питейните заведения до 50 % и тe ще би трябвало да затворят в среднощ, съобщи ръководителят на здравните управляващи на района Мадрид Енрике Руиз Ескудеро.

" Новите ограничения фрапантно понижават обществената интензивност ", сподели той на конференция.

Киносалоните и спортните зали ще би трябвало да понижат потенциала си до 50 %, а университетските общежития би трябвало да се затворят в среднощ.

Събирането сред 6 сутринта и среднощ ще остане лимитирано до групи от шест души.

Мерките ще влязат в действие в събота, когато завърши двуседмично отчасти блокиране, наложено в района Мадрид, в който попадат испанската столица, и няколко околни града.

Регионалното държавно управление на Мадрид разгласи новите ограничения ден откакто среща сред централното държавно управление и районните здравни управляващи не съумя да реализира консенсус по отношение на нуждата от нощен полицейски час.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР